ZAGREBAČKIM PODUZETNICIMA uručene nagrade i priznanja

Zagrebačkim poduzetnicima uručena priznanja.

Međunarodni ekonomski forum „PERSPEKTIVE nastavlja s promicanjem poduzetništva dodjelom nagrada i priznanja „Stvaratelji za stoljeća“.

Tako je 24.3.2016. Obrazovna grupa Zrinski, i sama dobitnica priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi za 2015. godinu, ugostila međunarodni Komitet MEF-a „Perspektive“ te tri laureata kojima su uručene različite nagrade za poduzetništvo.

Predstavnici MEF „Perspektive“, gospodin Vinko M. Ćuro , prof. dr. Jugoslav Jovičić, prof. dr. Nikica Gabrić te gospođa Vesna Cvitanović, mag.oec., uručili su priznanja zagrebačkim poduzećima: Tabacco d.o.o, Meditera natura d.o.o. i Milla d.o.o. Svi laureati kojima je uručena nagrada „Stvaratelji za stoljeća“, nedvojbeno zaslužuju pažnju javnosti te podršku u daljnjem radu, a ova su priznanja zasigurno odlična potpora budućem poslovanju te mogućim partnerstvima.

Govoreći o 3. Regionalnom summitu poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe „300 NAJBOLJIH“, održanom u Dubrovniku početkom ožujka na kojem su sudjelovali poduzetnici iz 13 europskih zemalja, a u sklopu kojeg su dodijeljene spomenute nagrade, prof.dr. Jugoslav Jovičić, član Upravnog odbora te predsjednik Programskog savjeta Summita, zaključuje: Summit je već sada drugi put organiziran s ciljem ostvarivanja komunikacije i razvoja suradnje poduzetnika i obrazovnih institucija na području regije.

Summit je postao platforma za promoviranje uspješnih poduzetničkih pothvata u široj europskoj regiji. Notu međunarodne suradnje daju predstavnici zemalja regije i zemalja iz EU (Austrija, Belgija, Njemačka) i Švicarska. Pozitivno okružje cijelog događaja je dokazalo neophodnost komunikacije u razvoju suradnje i jačanjem poduzetništva kao motora razvoja gospodarstva svih zemalja sudionica. Razmišljamo i o budućnosti pa smo u rad komiteta uključili i mlade poduzetnike s porukom kako želimo vidjeti rezultat 2050 g. kroz 4 E (Europa, ekonomija, energija i ekologija). Priznanje za devetnaestogodišnje iskustvo i doprinos razvoju obrazovanja za poduzetništvo članica Obrazovne grupe Zrinski, objedinjeno u nagradi „Stvaratelji za stoljeća“, primio je gospodin Vitomir Tafra, mag.oec., predsjednik Upravnog vijeća OGZ-a.


Komentari