ZAGREBAČKI ŽIVOTINJSKI KUTAK: Besplatno savjetovanje o zaštiti ljubimaca od krpelja i buha

Životinjski kutak

Proljeće je, sezona je nametnika, pa Zagrebački životinjski kutak (Vlaška 105) poziva sve na besplatno savjetovanje.Svi zainteresirani im se mogu pridružiti 28.05., u subotu od 10-13 sati, na besplatnom predavanju i savjetovanju o zaštiti kućnih ljubimaca od buha i krpelja koje će voditi Ines Vranešević, dr.vet.med., stručna savjetnica za zaštitu od parazita pasa i mačaka ispred tvrtke Merial-Frontline.

Dolaskom toplijeg vremena svjedoci smo buđenja prirode, ali i nekih ne tako željenih stanovnika kao što su krpelji. Krpelji i buhe osim što iritiraju naše dlakave prijatelje-ljubimce mogu biti itekako opasni.

Zato u ovu subotu, 28. svibnja od 10 do 13 sati možete posjetiti Zagrebački životinjski kutak (Vlaška 105) te saznati kako na najbolji način pomoći vašim ljubimcima u borbi protiv ovih pravih malih napasnika. Ovo savjetovanje o pravilnoj zaštiti od buha i krpelja je posljednja u nizu aktivnosti Životinjskog kutka, koji je od svojeg osnutka postao omiljeno mjesto brojnih građana i njihovih kućnih ljubimaca.

>>>POČELA JE SEZONA ZARAŽENIH KRPELJA: Provjerite koje sve bolesti prenose, kako ih izvaditi i koja je prevencija


Komentari