ZAGREBAČKI VATROMET BIO JE NAJLJEPŠI NA SVIJETU: Razlog vas neće ostaviti ravnodušnim (FOTO/VIDEO)

Ne znamo je li to stvar ovog blagdanskog duha ili neke više sile, ali centar grada nikada nije bio ljepši i gotovo da se i ne pamti kada je toliko duša prodefiliralo kroz grad u veselom i pozitivnom raspoloženju.

Za svakoga od nas ova godina bila je posebna po nečemu, nekome je možda bila bolja, nekome lošija, netko se više smijao, netko manje, netko je imao sreće u ljubavi, netko u poslu, no morate priznati kako smo mi Zagrepčani ove godine nekako bliskiji. Nekako se svi sve više brinemo jedni o drugima i iz dana u dan pokazujemo kako smo složni i kako se itekako međusobno svi volimo ma koliko bili različiti.

Foto: Sitana Omer/Zagreb.info
Foto: Sitana Omer/Zagreb.info

Živi dokaz tome je naš voljeni grad koji je ove godine živnuo upravo zahvaljujući vama dragi naši Zagrepčani. Ne znamo je li to stvar ovog blagdanskog duha ili neke više sile, ali centar grada nikada nije bio ljepši i gotovo da se i ne pamti kada je toliko duša prodefiliralo kroz grad u veselom i pozitivnom raspoloženju. Ne zaboravite kako ste baš vi zaslužni što je naš grad ove godine u svijetu popularniji nego ikad, baš ste vi svojom prisutnošću i vedrinom dali Zagrebu priliku da osvoji titulu adventske top destinacije.

FOTO/Sitana Omer
FOTO/Sitana Omer

Svojevrsni kulminat ove za Zagreb lijepe godine, jest ovogodišnji doček kojeg ste vi Zagrepčani učinili najljepšim u Europi, a baš zbog vas i novogodišnji vatromet bio je nekako poseban. Možda nije spektakularan kao onaj u Sydneyu ili New Yorku, možda ne traje pola sata već samo pet minuta, ali zbog vas je on najljepši vatromet na svijetu. Svojim osmijesima, poljupcima, pjesmom i srećom ispunili ste srce našega grada i pokazali kako možete disati kao jedno i baš zato je ove godine vatromet bio najljepši na svijetu.

FOTO/Sitana Omer
FOTO/Sitana Omer

Želimo svim Zagrepčanima još puno ovakvih godina, još mnogo ovakvih posebnih vatrometa, pregršt poljubaca, smijeha i lijepih trenutaka koje ćete provesti na ulicama naše voljene metropole. Ima jedan dobro nam poznat stih koji kaže, “Za nikaj na svetu ja menjal te ne bi, moj Zagreb tak imam te rad”, no, znajte kako vas vaš Zagreb itekako voli i da vas “za nikaj na svetu menjal ne bi“.

>>> EPSKA NOVA GODINA NA TRGU BANA JELAČIĆA: Provjerite što je to toliko fasciniralo građane!!! (FOTO)

>>> NEOČEKIVANO POSJEĆEN: Evo što je na Europski trg dovelo toliko građana! (FOTO)

>>> Ovih 15 FOTKI S INSTAGRAMA dokaz su zašto Zagreb ima najljepši advent u Europi (FOTO)


Komentari