Zagrebački vatrogasci idu doma: pogledajte prizore s područja koja su obranili

FOTO: DVD Prečko

Momci iz DVD-a Prečko vraćaju se kući nakon gašenja požara na području Šibensko-Kninske županije.

Nakon 8 dana na požarištima, naši se momci vraćaju kući. Njihova pomoć bila je potrebna na području Šibensko-Kninske županije, a oni su još jednom pokazali da kolege s obale mogu računati na njihovu pomoć.

U naš su inbox poslali prizore s opožarenih područja koje su uspješno obranili. Svakodnevna borba s vatrom nije laka, no oni su još jednom pokazali svoju hrabrost.

Bez obzira na težak posao kojim se bave, ovi momci ne skidaju osmjeh s lica a njihov rad nas podsjeća da uz njih možemo biti sigurni.

Dva pripadnika ovog dobrovoljnog vatrogasnog društva uputila su se s Vatrogasnom zajednicom Grada Zagreba u Drniš, s ukupno 6 vozila. Dva člana, zapovjednik Dvd Prečko Dario Dodig i Zdenko Jakšić bili su u autocisterni Dvd-a Odra s kolegom Stjepanom Halužanom, članom Dvd-a Odra koji je profesionalni vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba, te su time bili dio velike zagrebačke sile vatrogastva.

 

Nakon borbe s vatrom dečki su nas obavijestili da se nakon 8 dana ponovo vraćaju u svoj voljeni Zagreb. U svojoj su objavi poručili: ‘Hvala građanima Drniša na gostoprimstvu i Zagreb vam uvijek stoji na raspolaganju!’

 


Komentari