Zagrebački proizvod koji obožavaju širom svijeta! Koriste ga u SAD-u, Japanu, Španjolskoj i 12 drugih zemalja

Facebook/ Subcraft

U radionici u Palmotićevoj proizvodi se ronilačka oprema za kojom ludi svijet. Radionica je u vlasništvu tvrtke Subcraft koja posluje u čak 15. zemalja, piše Večernji.

Daniel Pintarić, Marko Mišković i Vanja Peleš proizvode ronilačka odijela, peraje i podvodne puške kojima su u samo pet godina stekli međunarodnu prepoznatljivost.

Facebook/ Subcraft

“Naše peraje nose vrhunski ronioci, svjetski prvaci, ali i obični rekreativci. Evo, primjerice, Lidija Lijić osvojila je u perajama Subcraft zlatnu medalju u ronjenju na dah na svjetskoj razini” kaže Pintarić.

Facebook/ Subcraft

Prepoznatljivost su stekli inovativnošću. Naime, u proizvodnji koriste najkvalitetniji karbon u kombinaciji s nanotehnologijom, a nedavno su na tržište izbacili i high-tech peraje, koje su najlakše na svijetu što omogućuje ronicima da budu brži. Njihova odijela maksimalno zadržavaju tjelesnu toplinu, a uskoro izlaze i verzije “Rushgard”, dizajnirane da ronioce zaštite od sunca dok plutaju na površini vode.

Iako sva proizvodnja ide u inozemstvo, poručio je da se nikad neće odseliti. “Ovdje sam se rodio i stvorio svoj život, ovdje ću i ostati”, odlučan je.


Komentari