ZAGREBAČKI HSLS ZABRINUT: ‘Što to gradonačelnik Bandić ne želi podjeliti sa svojim građanima?’

skupstina.zagreb.hr

Druga zatvorena sjednica skupštine izazvala je nezadovoljstvo pojedinih stranaka.

Zagrebački HSLS izrazio je zabrinutost zbog održavanja sjednice zatvorene za javnost, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U sjeni političke krize koja trese državu danas se održava sjednica zatvorena za javnost Gradske skupštine Grada Zagreba, i to druga po redu u proteklih mjesec i pol dana. Pitanje je što se izvanredno u Gradu Zagrebu događa a što gradonačelnik Milan Bandić ne želi podjeliti sa svojim građanima?

Ukoliko je neslužbena informacija točna da se radi o odluci reprogramiranja kredita koji na naplatu dolaze iduće godine, i taj kredit će platiti građani Grada Zagreba ne vidimo razlog zašto se sve u vezi reprogramiranja kredita nebi podjelilo s našim sugrađanima, pogotovo jer za to Grad Zagreb mora dobiti i suglasnost Vlade Republike Hrvatske.

Ukoliko su u pitanju neki drugi razlozi održavanja zatvorene sjednice, molimo gradonačelnika da navede koji su to iznimni razlozi a koji su doveli da nakon 16 godina njegovog mandata Grad Zagreb prvi put u povijesti mora održavati tajne sjednice.”, kazali su iz HSLS-a.

>>>BANDIĆ ORGANIZIRAO TAJNU SJEDNICU: Ide se u novo veliko zaduženje? Skupštinar tvrdi: ‘Drugi motivi su u pitanju’

>>>PROCURILI DETALJI ZATVORENE SJEDNICE: Dokument otkrio novo golemo zaduženje Grada (FOTO)

>>>NEŠTO SE DOGAĐA U GRADSKOJ SKUPŠTINI: Sazvala se tajna sjednica, dio zastupnika zbunjen (FOTO)


Komentari