Zagrebački HNS izabrao novo vodstvo: Tomislav Stojak izabran za predsjednika gradske organizacije

Facebook

U hotelu Panorama u srijedu je održana izborna skupštine gradske organizacije HNS – a na kojoj je izabrano novo vodstvo ove podružnice. Podsjetimo, predsjednica zagrebačkog HNS – a do bila je Anka Mrak – Taritaš koja je stranku napustila u lipnju ove godine te je od tada na njezinom čelu bio povjerenik, gradski zastupnik Tomislav Stojak.

Upravo Stojak dobio je povjerenje delegata te je u prostorijama Panorame izabran za novog predsjednika gradske organizacije, zajedno s  potpredsjednicima Željkom Uhlirom i Dalibor Jakusem.

“Zagrebački HNS bit će istinski predstavnik svakog građanina Zagreba, svih onih koji žele i zaslužuju živjeti u boljemu gradu. Iza nas u gradskom HNS-u ostavili smo vrijeme promašaja i loših politika i odnosa, ispred nas je bitka za Zagreb koji živi za svoje građane i brine o njihovim stvarnim potrebama. Novo vodstvo zagrebačkoga HNS-a spremno preuzima odgovornost i želi svojim radom i aktivnostima pokazati da Zagreb može i više i bolje, da loša politika koja gradom vlada više od desetljeća ima konkretnu i kvalitetnu alternativu” kazao je za Zagreb.info predsjednik zagrebačke organizacije Tomislav Stojak.

 


Komentari