Zagrebačka policija uhitila maloljetnog dilera: Za nabavu droge koristio – poštu!

PU zagrebačka

Zagrebačka je policija privela maloljetnika zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni, radi daljnje preprodaje tijekom 2020. godine putem poštanske usluge, od pošiljatelja iz Njemačke, Nizozemske i Velike Britanije nabavljao amfetamin i MDMA pakirane u pismovne pošiljke.

Pakete je potom preuzimao u poštanskom uredu u Zagrebu, a nakon što bi pošiljku preuzeo, drogu bi sakrio u kući te je dalje preprodavao.

Tijekom srpnja 2020. godine u poštanskom uredu u Zagrebu zaprimljene su poštanske omotnice iz Nizozemske, Njemačke i Velike Britanije unutar kojih se nalazilo 54 tableta MDMA, dvadeset perforiranih tableta u ovom trenutku nepoznatog kemijskog sastava i 1,4 grama MDMA te 100 tableta MDMA.

Pretragom kuće na području Zagreba policajci su pronašli 13 tableta zasad nepoznatog kemijskog sastava i 8 grama MDMA, a sveukupno je pronađeno 154 tableta MDMA, 53 grama amfetamina i 9,4 grama MDMA.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Uhićen diler iz Zagreba: Skrivao drogu u podrumu zgrade

Komentari

loading...