ZAGREB ODUŠEVIO CIJELI SVIJET! Pogledajte fotografije kojima se dive strani mediji (FOTO)

Tumblr

Zagreb je osvojio laskavu titulu najljepšeg adventskog grada u Europi te je tako iza sebe ostavio i svjetski poznate europske metropole.

I sami Zagrepčani priznaju kako je Zagreb u ovo predblagdansko vrijeme ljepši nego ikad. Božićna čarolija osjeća se doslovno na svakom kutku, a posebno je zapanjujuć najuži centar grada koji je Zagreb konačno stavio rame uz rame s ostalim europskim metropolama. S 30 tisuća glasova Zagreb je tako jučer postao pobjednik natjecanja u kojem se birao najljepše uređeni grad za vrijeme Adventa.

Podsjetimo,  natjecanje organizira stranica European Best Destinations, a izbor je trajao od 1. prosinca pa sve do 10. prosinca. Advent u Zagrebu je svake godine sve ljepši i posebniji, a sve više ljudi iz raznih dijelova svijeta dolazi osjetiti miris i božićnu čaroliju baš u Zagrebu. Važno je naglasiti kako je glasovalo 101, 703 osobe iz čak 176 država svijeta.

Zagreb su tako primijetili i strani mediji te objavili spektakularne fotografije naše metropole te pozvali javnost da se Zagreb svakako nađe na njihovom planu putovanja ili izleta.

Capture

Uz laskave epitete, mediji su objavili i fotografije adventa u Zagrebu koje još jednom dokazuku kako je ova laskava pobjeda i više nego zaslužena. Iz Turističke zajednice grada Zagreba zahvaljuju svima koji su glasovali za Zagreb i pomogli mu tako da osvoji mjesto koje zaslužuje.

Cijeli tekst objavljen na idigitaltimes.com pogledajte OVDJE.

best-christmas-lights-decorations-pictures-zagreb-croatia-best-eurpoean-christmas_0

best-christmas-lights-decorations-pictures-zagreb-croatia-best-eurpoean-christmas_3

best-christmas-lights-decorations-pictures-zagreb-croatia-best-eurpoean-christmas_1

best-christmas-lights-decorations-pictures-zagreb-croatia-best-eurpoean-christmas_2

>>> SPEKTAKULARNA POBJEDA! ZAGREB DOBIO TITULU NAJLJEPŠEG ADVENTSKOG GRADA U EUROPI! (FOTO/VIDEO)


Komentari