‘Zagreb je NAŠ’: Nova politička platforma za lokalne izbore

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Još jedno iznenađenje lokalnih izbora.

Lokalni izbori su pred vratima, a u Zagrebu se okupila nova politička platforma pod nazivom ‘Zagreb je NAŠ!’. Javno predstavljanje najavljeno je za utorak u 10 sati ispred zgrade gradske uprave na Trgu Stjepana Radića 1.

Najavljeno je kako u ime političke platforme na predstavljanju sudjeluju politički ekolog Tomislav Tomašević, politologinja i sveučilišna profesorica Danijela Dolenec, stručnjakinja za kulturnu i obrazovnu politiku Naima Balić, društveni poduzetnik i sociolog Dražen Šimleša, voditeljica kvartovske inicijative u Travnom Svjetlana Lugar, aktivist za javna dobra Teodor Celakoski, kineziologinja i društvena poduzetnica Iva Ivšić, kemičar i znanstveni suradnik Nikola Biliškov, te glumica Urša Neda Raukar.

Spominju se još i redatelj Dario Juričan, spisateljica i filmska kritičarka Mima Simić, sociolog i istraživač Paul Stubbs, odgajateljica u vrtiću i sindikalistkinja Iskra Mandarić, kazališni redatelj i DJ Mario Kovač, aktivistica za radnička prava Jelena Miloš, sveučilišni profesor Mislav Žitko i dramaturg Goran Sergej Pristaš.


Nakon predstavljannja medijima će se obratiti Tomislav Tomašević, Danijela Dolenec, Dražen Šimleša i Naima Balić.

Komentari