Zagreb.Info i Unison donose veselje u vaš dom: Samo za vas nastupa grupa Pravila igre!

FOTO: Promo

Zagreb.info i Unison – Hrvatski glazbeni savez donose ekskluzivne, privatne snimke vodećih hrvatskih pop i rock zvijezda iz njihovih domova u vrijeme koronavirusa.

Riječ je o projektu pod nazivom #Odsobedosobe! koji ujedinjuje sve glazbenike, autore i izvođače u pokušaju da iz svojih soba pošalju pozitivu. #Ostajemdoma dobilo je novu dimenziju, onu stvaranja, sviranja i pjevanja #Odsobedosobe.

S obzirom na to da trenutna epidemiološka situacija u Hrvatskoj onemogućava i hrvatskim glazbenicima da rade svoj posao, projektom #Odsobedosobe želi se potaknuti zajedništvo i stvaranje jedne lijepe arhive „sobnih“ izvedbi pjesama. Osim toga, Zagreb je pogođen velikim potresom u nedjelju ujutro, što dodatno unosi nervozu koju upravo glazbom želimo smanjiti.

Glazba je uvijek bila najveća snaga i pokretač. Upravo ovim zajedništvom svih hrvatskih glazbenika želimo dati dodatnu snagu ljudima. Glazbom širimo pozitivu i šaljemo jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

Samim time i Zagreb.info će na našoj Facebook stranici prenositi pjesme naših glazbenika iz njihovih domova počevši do danas. Od 18 sati možete uživati u eksluzivnom koncertu grupe Pravila igre.

 

Komentari