ZAGREB.INFO DOZNAJE Šuška se da glumac Petar Ćiritović ljubi bivšu suprugu poznatog estetskog kirurga

Gradski koluari bruje o tome kako je Amorova strelica pogodila domaćeg glumca i bivšu suprugu poznatog kirurga. Kako Zagreb.info doznaje od izvora bliskih paru, radi se o glumcu Petru Ćiritoviću i zagrebačkoj poduzetnici Ivi Duduković.

Dvoje zaljubljenih upoznalo se preko prijatelja, a u zadnje vrijeme često ih se može vidjeti u romantičnim šetnjama po središtu grada. Oboje su nedavno izašli iz dugogodišnjih brakova.

Kontaktirali smo Petra kako bi potvrdili šuškanja, no glumac nije bio razgovorljiv. ‘Nemam komentara’, kratko je odgovorio.

Foto: Pixsell

Podsjetimo, 43-godišnji Petar Ćiritović, nakon što su on i bivša supruga, diplomirana ekonomistica Lucia Palić, braku dali i drugu šansu, ove su godine u svibnju potpisali papire za razvod. Petar se iselio iz zajedničkog stana kojeg je dijelio sa suprugom i dvoje sinova; devetogodišnjim Krstom i trogodišnjim Jakšom.

Desetogodišnji brak, u kojem je rođena kći Bruna i sin Jakov, nedavno su okončali i liječnik, estetski i plastični kirurg Mladen Duduković i njegova supruga, poduzetnica Iva.  “Ne osjećam se kao solo dečko jer imam dvoje klinaca koji su stalno sa mnom. Volim biti s njima i oni su mi u fokusu. Znat ćete kad budem spreman na nešto novo”, rekao je Duduković za Gloriu.hr. 

Foto: Bojan Zibar


Komentari