ZAGREB I ŽUPANIJA: Privremena prometna regulacija

commons.wikimedia.org

Privremena prometna regulacija u Zagrebu i županiji.

DC1 na dijelu prolaza ispod nadvožnjaka autoceste A3 u Lučkom, uvodi se privremena regulacija prometa u vrijeme sanacije nadvožnjaka u kraku 3 čvora Lučko. Prometovat će se naizmjence, jednim trakom, uz regulaciju pokretnim semaforima. Radovi će trajati najviše sedam dana.

Uz regulaciju semaforima vozi se na državnoj cesti DC41 na dionici Gostović-Gornji Tkalec, između Vrbovca i Križevaca. Svakodnevno od 7 do 16 sati, osim nedjeljama, državnim praznicima i blagdanima, vozi se suženim kolnikom na državnoj cesti DC30 u Velikoj Gorici u zoni križanja s državnom cestom DC31, stoji na stranicam HAK-a.

U Zagrebu zbog oštećenja kolnika u ulici Jordanovac 71A promet teče suženim kolnikom.
Na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-čvor Dubrava-čvor Gradec-Križevci-Koprivnica-GP Gola na dijelu od čvora Dubrava do privremenog spoja s DC28 i ŽC305.

Vozi se jednim trakom, usporeno na državnoj cesti Cugovec-Haganj (DC28) i na državnoj cesti Gostović-Gornji Tkalec (DC41).

Zbog odrona na državnoj cesti DC29 između Kašine i Marije Bistrice u Lazu Bistričkom vozi se uz regulaciju prometa semaforima.

Zbog radova na DC307 Dobri Zdenci – Hum Bistrički od 18. do 21. km vozi uz privremenu prometnu signalizaciju.

Do 31.03.2016. zbog klizišta na državnoj cesti DC29 Novi Golubovec-Zlatar Bistrica-Marija Bistrica-Soblinec na 32. km vozi se naizmjenično jednim trakom uz semafore. Obilazak za vozila preko 7,5 tona: Sveti Ivan Zelina-Novi Marof-Budinšćina-Zlatar Bistrica.


Komentari