ZAGREB DOBIO JOŠ JEDNOG KANDIDATA: Mislav Žagar će se pridružiti utrci za gradonačelnika (FOTO)

mislav žagar
Facebook

Na osnivačkoj skupštini zagrebačkog ogranka stranke “Naprijed, Hrvatska! – Progresivni savez”, u nedjelju je Mislav Žagar izabran kao kandidat te stranke za zagrebačkog gradonačelnika. 

Na predstojećim lokalnim izborima, Zagreb je dobio još jednog kandidata. U nedjelju je na osnivačkoj skupštini zagrebačkog ogranka stranke “Naprijed, Hrvatska! – Progresivni savez”, kao kandidat izabran Mislav Žagar.

Žagara je za kandidat predložio predsjednik “Naprijed, Hrvatska!” Ivo Josipović. Osnivačka skupština zagrebačkog ogranka Josipovićeve stranke održala se u Kulturnom centru Travno.  Žagar se zahvalio na kandidaturi i rekao kako građanima Zagreba želi vratiti povjerenje u gradske institucije i u trgovačka društva. Također, u svom je govoru napomenuo kako Zagrebu   želi donijeti strategiju i viziju razvoja te raditi na obnovi političke kulture u Gradskoj skupštini i unapređenju životnog standarda stanovnika Zagreba, piše Jutarnji.hr. 

Sve više imena

Do sada su svoju kandidaturu objavili Sandra Švaljek, bivša Bandićeva suradnica, koja će se na lokalne izbore u svibnju kandidirati kao nezavisan kandidat. HNS-ova kandidatkinja Anka Mrak Taritaš među prvima je objavila svoju borbu za mjesto gradonačelnice. HDZ-ov predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić izjavio je u nedjelju kako još uvijek nije vrijeme za imenovanje HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika. Iako će službene kandidature biti moguće tek mjesec dana prije izbora iduće godine, i u SDP-u se zna tko će biti njihov kandidat. Milanović je prošloga tjedna izjavio to, očekivano, Davor Bernardić. 

>>>HOĆE LI BANDIĆEVA VLADAVINA KONAČNO ZAVRŠITI? Bernardić u utrci za gradonačelničko mjesto

>>>ŠVALJEK NAGLO PROMIJENILA RETORIKU: Nezavisna je kandidatkinja, ali prihvatila bi podršku ove stranke


Komentari