ZAGREB danas postaje UBER grad

theodysseyonline.com

Uber usluga će biti dostupna za iOS, Android i Widnows sustave, možete ih preuzeti i ovdje.

Aplikacija Uber nalazi se na više od 50 tržišta, a sada je napokon stigla u Zagreb. Ono što vam Uberova usluga nudi jest naručivanje vožnje automobilom preko aplikacije, a najbolja stvar je što bi vožnje trebale biti znatno jeftinije od onih na koje smo navikli.

Kako prenosi Netokracija, do sada je aplikaciju preuzelo više od 13 tisuća ljudi, a ona dolazi sa svojom uslugom UberX koja podrazumjeva povoljnije vožnje od standardnog Uber Blacka s kojim su do sada kretali na nova tržišta. Vozači UberX-a imaju licenciju i rade u skladu s hrvatskim zakonima. Korisnici će moći već od danas u podne naručiti svoju prvu Uber vožnju. No, budite strpljivi jer će vjerojatno biti velika navala prvih nekoliko dana.

Način plaćanja se u potpunosti izvršava preko aplikacije. Nakon što preuzmete Uber na vaš uređaj imat ćete opciju registracije, nakon koje morate upisati broj vaše kreditne kartice i to je u principu sve. Naručite vožnju, izvršite plaćanje putem Ubera, pričekate svega nekoliko minuta da vas pokupe i mirni ste. Što se tiče poslovnih korisnika oni će imati mogućnost plaćanja R1 računom koji će biti ispostavljen na njihovu elektroničku poštu.


Aplikacije možete preuzeti ovdje:

iOS Uber

Android Uber 

Windows Uber

 

Komentari

loading...
-->