Zagreb danas počinje PALITI SVIJEĆE ZA VUKOVAR

Facebook

Bandić će danas zapaliti svijeće na križanju Vukovarske i Hrvatske bratske zajednice i položiti vijenac za stradalnike Domovinskog rata u Hr. Leskovcu.

U okviru tradicionalnog obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara koje se održava pod nazivom “I reći ću vam samo još jednu stvar, zapamtite Vukovar”, danas, 17. studenoga, dan uoči obljetnice, u 18:30, kod križanja Ulice grada Vukovara i Hrvatske bratske zajednice, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić zapalit će svijeću u spomen na žrtvu grada Vukovara. Tradicionalni program obilježavanja i ove godine organizira Klub veterana 148. brigade Hrvatske vojske u suradnji s udrugama i klubovima iz Domovinskog rata.

Prije toga, u 18,00 sati, na Trgu hrvatskih branitelja Domovinskog rata 2 u Hrvatskom Leskovcu, izaslanstvo Grada Zagreba, predvođenom gradonačelnikom Milanom Bandićem, zajedno s izaslanstvom MO Hrvatski Leskovac i predstavnicima Udruge hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata, položit će vijenac i zapaliti svijeću u spomen na sve poginule branitelje i stradalnike Domovinskog rata iz Hrvatskog Leskovca.

>>> Hrvatski članovi pozvali na molitvu i sjećanje ispred EUROPSKOG PARLAMENTA


Komentari