Zagreb bogatiji za još jednog taksi prijevoznika

PROMO

Taxify, globalno uspješna platforma za dijeljenje prijevoza, od danas je prisutan u Zagrebu. Lansiranje u Zagrebu popraćeno je popustima za korisnike koji će se moći voziti čak 50 posto jeftinije uz plaćanje vožnje karticom. Korisnici mogu vidjeti procijenjenu cijenu usluge prijevoza za svoju rutu kada naručuju vožnju, a naknada za početak vožnje iznosit će 6 kuna, vrijeme vožnje 60 lipa po minuti, dok je cijena vožnje prema kilometru 3,6 kuna.

PROMO

Taxify je pošteniji prema vozačima partnerima te im naplaćuje do 40 posto manje od konkurencije za korištenje platforme, donoseći tako uštede korisnicima i vozačima. Na taj način Taxify stvara veliku mogućnost zarade za vozače te stvara održivu uslugu prijevoza koja je pristupačnija značajnom broju ljudi.

Lansiranje platforme u Zagrebu komentirao je suosnivač i predsjednik uprave Taxifyja Markus Villig koji je istaknuo kako platformu globalno trenutno koristi preko 15 milijuna ljudi. „Imamo više od pola milijuna vozača koji vjeruju našoj platformi. Ustrajni smo u našoj namjeri da urbani prijevoz učinimo jednostavnijim, bržim i pouzdanim. Našim lansiranjem, želimo pomoći Zagrepčanima u rješavanju njihovih svakodnevnih problema s prijevozom“, istaknuo je Villig.

Daniel Tutić, predstavnik kompanije u Hrvatskoj, poručio je kako vozači mogu očekivati najmanje 10 posto veću zaradu s Taxifyjem u odnosu na konkurenciju. „Veću zaradu vozačima Taxify omogućava kroz programe lojalnosti u kombinaciji s nižim cijenama za korisnike prijevoza. Fokus naše kompanije oduvijek je pružanje vozačima većeg prihoda po vožnji jer čvrsto vjerujemo kako samo sretni vozači znače i sretne korisnike prijevoza“, zaključio je Tutić.

Svi korisnici u Hrvatskoj će moći vožnju plaćati i gotovinom, a platforma ne uvjetuje ekskluzivnost svojim vozačima partnerima.

Aplikacija Taxify je dostupna za sve iOS i Android uređaje.

  • Taxify je od danas dostupan u Zagrebu, a svi novi korisnici mogu iskoristiti čak 50 posto popusta
  • Taxify je pošteniji prema vozačima partnerima, naplaćuje im do 40 posto manje od konkurencije za korištenje platforme, a donosi uštede i korisnicima
  • Taxify ima više od 15 milijuna korisnika u preko 25 zemalja svijeta.


Komentari