Zabrinuta obitelj moli za pomoć! Albin (91) je nestao nakon pregleda u Vinogradskoj: Nosi odijelo, visok je oko 180 centimetara

Foto: Facebook

Zabrinuta obitelj Drvodelić u potrazi je za njihovim članom Albinom Časnim, koji se u utorak poslijepodne nakon pregleda u zagrebačkom KBC-u Sestre Milosrdnice zaputio u nepoznato.

“Išao je na neki pregled i tehničar ga je ostavio, ali djed je smušen i nekud je otišao. Problem je jer mu u zadnje vrijeme um nije kao prije i ne znamo zna li put doma. Ako ga itko vidi u gradu neka ga zadrži i jave nam”, apelira Albinova obitelj.

Na pregled ga je dovezao njegov sin, ali zbog korone i mjera nije mogao ući s njim u bolnicu te ga je čekao ispred. No, Albin se nije pojavio ispred bolnice nakon pregleda.

Gospodin ima 91 godinu, a do ovog tjedna nije imao većih zdravstvenih tegoba i nije bio dementan. Ipak, upozoravaju da je pomalo dezorijentiran u posljednje vrijeme, ali da je miran. Visok je oko 180 centimetara, pomalo proćelav i ima brkove. Inače je iz Dubrave, a obitelj se brine da se zbog starosti možda ne zna samostalno vratiti kući i mole za pomoć građana.

U bolnicu je ušao u tamnom odijelu. Nosio je i klasičnu plavu jednokratnu masku za lice.

“Ljubi bi ga mogli prepoznati po tome što je u sakou jer se ističe. Brinemo se jer je moguće da je otišao na neki tramvaj u nekom smjeru, a to ne možemo znati”, priča nam članica obitelji.

Za Albinom traga i policija, a ako ga slučajno vidite o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili dojavite na broj 192.

Oko 23 sata, članica obitelji javila nam se sa sretnom viješću.

Upravo smo dobili informaciju od policije da je nađen. Hvala vam svima”, poručila je.

 

 


Komentari