Za Živi zid Martina Županić je žrtva: Objavljujemo dokaze o njezinoj zaradi, hoće li ju i dalje štititi?

Goran Jakus/PIXSELL

Upitan za komentar o dotičnoj gospođi, Ivan Vilibor Sinčić, predsjednik Živog zida stao je u njezinu zaštitu.

Živi zid je danas održao press konferenciju za medije, a jedno od postavljenih pitanja odnosilo se na Martinu Županić koja je pod istragom Inspektorata rada zbog izrabljivanja radnika te neisplata plaća i dobavljača.

Upitan za komentar o dotičnoj gospođi, Ivan Vilibor Sinčić, predsjednik Živog zida stao je u njezinu zaštitu.

“ Koliko sam ja upoznat, ona je žrtva politike Milana Bandića zato što je došlo do prekopavanja Gajeve ulice gdje ona ima svoj restoran, zbog čega je došlo do značajnog smanjenja opsega rada. Koliko mi je poznato, ona nema nikakav porezni dug, niti kao fizička osoba niti njezine pravne osobe”, rekao je Sinčić odgovarajući na novinarsko pitanje.

>>>Sinčić o Martini Županić na press konferenciji Živog Zida: ‘Ona je žrtva!’

Radovi u Gajevoj završeni su su 1. prosincem 2016. godine. Kako je javnosti već poznato, Grad ugostiteljima koji su oštećeni zbog radova isplaćuje odštetu, u njezinom slučaju radilo se o iznosu od 6 000 eura, no ostavimo to po strani.

Tijekom prosinca, Martina Županić je zaradila 100 000 kuna, od toga više od 30 000 u restoranu, a više od 70 000 kuna na kućicama, što je vidljivo iz ispisa iz njezine kase koje prilažemo. Ovu zaradu Martina Županić je “zaštitila”, polažući na račun vlastite tvrtke samo  8 000 kuna, što je vidljivo iz izvatka iz banke koji također prilažemo.

Postavlja se pitanje – je li vrh Živog zida doista toliko naivan ili jednostavno štite svoje, baš poput pravih političara koliko god uvjeravali sljedbenike da su oni jedina poštena politička opcija u Hrvatskoj.

Podsjetimo još samo da je na upit portala Zagreb.info ministarstvo rada potvrdilo da je Martina Županić pod istragom.

Martina Županić možda i jest žrtva, svih onih koji su tražili svoje zarađene novce.

>>>Istina o novoj zvijezdi Živog zida? ‘Utajivačica poreza i izrabljivačica radnika sada se bori protiv poreza na nekretnine!’

>>>Nastavak priče o Martini Županić: Ivan Pernar ju srčano brani, a na površinu izlaze novi detalji

 

 


Komentari