ZA NJIHOVE PROBLEME NITKO NE MARI: Ovi Zagrepčani već mjesecima umjesto nogostupa imaju – RUPE (FOTO)

FOTO: FACEBOOK 'I TO JE ZAGREB'/Hrvojka Kaic Briski

Stanovnici te gradske četvrti tvrde kako se radovi izvode, ali kako ih izvodi tek jedan radnik i jedan omanji bager, a nadaju se kako će sve biti gotovo do Božića.

Radovi na zagrebačkim prometnicama u punome su jeku, gradi se i popravlja punom parom, ali kako se čini sav se fokus preselio na ceste koje su kroz godinu preplavljene automobilima, dok u nekim ulicama u pojedinim zagrebačkim četvrtima, radovi stoje.

Baš je takva situacija u Ehrilchovoj ulici u zagrebačkoj četvrti Sopot u Novom Zagrebu, gdje se s radovi s početne točke ne pomiču već mjesecima. Naime, u toj ulici raskopani su nogostupi prije dosta vremena zbog postavljanja energetskih kablova, a kako tvrde stanovnici toga dijela grada, radovi stoje već dva mjeseca.

FOTO: FACEBOOK 'I TO JE ZAGREB'/Hrvojka Kaic Briski
FOTO: FACEBOOK ‘I TO JE ZAGREB’/Hrvojka Kaic Briski

U Facebook grupi “I to je Zagreb”, osvanule su i fotografije spornih radova, stanovnici tvrde kako su kontaktirali i Gradsko poglavarstvo, ali kako tvrde, ono im nisu znali reći što se točno kopa i zašto. Pisali su i gradonačelniku, ali odgovor nisu dobili.

Ipak, stanovnici te gradske četvrti tvrde kako se radovi izvode, ali kako ih izvodi tek jedan radnik i jedan omanji bager. Situacija se, kako se za sada čini, neće tako skoro riješiti, a stanovnici Sopota nadaju se kako će sve biti gotovo do Božića.


Komentari