ZA NEDONOŠČAD: Podržite humanitarnu akciju ‘Run for a cause’

pixabay.com

Narukvice imaju natpis #runforacause, a cijena jedne iznosi simboličnih 10 kuna.

Zagrebački Rotaract klubovi u suradnji s organizatorima Zagrebačkog maratona organiziraju humanitarnu akciju ”Run for a cause” u sklopu maratona, s ciljem prikupljanja sredstava za opremanje Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb.

Sva sredstva prikupljena ovom akcijom donirat će se za opremanje Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb, odjela za nedonoščad. Akcija ima podršku Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.

”Potrebe svake zdravstvene ustanove u svijetu su velike i prate želju da se pruži što bolja medicinska usluga svakom pacijentu. Tako i u Klinici za pedijatriju želimo ostvariti najbolje uvjete našim pacijentima te bismo rado nabavili još aparata potrebnih za bolji rad Klinke”, rekao je prof. Boris Filipović – Grčić.

12046948_1642920705978909_1102225576794917823_n


”Želimo potaknuti sve one koji svojom fizičkom aktivnošću mogu pomoći onima koji nemaju takvu sreću, da nam se pridruže i naprave dobru stvar. Dječji osmijeh jedna je od najvrjednijih stvari, a svi mi možemo osigurati barem nekoliko osmijeha uključivanjem u ovu akciju. Također, jedan od ciljeva je i potaknuti građane na aktivnost kroz sport i pomaganje zajednici, u nadi da će ova akcija zaživjeti i u drugim gradovima na području Republike Hrvatske”, kaže Vedran Pražić, mag.ing.aedif. Financijska sredstva prikupljat će se prodajom gumenih narukvica te donacijama pravnih i fizičkih osoba.

Narukvice imaju natpis #runforacause, a cijena jedne iznosi simboličnih 10 kuna. Prodavat će se na štandovima diljem grada za vrijeme samog maratona, ili za vrijeme akcije od članova Rotaract klubova.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Akcija traje od 23. rujna do 17. listopada, s posebnim naglaskom na 10. i 11. studenoga, dan prije i na dan održavanja samoga maratona. Uvjereni smo da ćete prepoznati vrijednost i potencijal ove akcije te nas podržati. Donacije možete uplatiti na izdvojeni račun udruge za humanitarne akcije otvoren u Zagrebačkoj banci broj IBAN: HR8323600001501692445.[/box]

Komentari

loading...
-->