ZA LJEPŠI POČETAK I LAKŠE SNALAŽENJE: Znak pažnje studentima u novoj akademskoj godini

Facebook

Kava i Studentski vodič za početak nove akademske godine na fakultetima.

Već 11 godina, na početku svake akademske godine, svim studentima grada Zagreba dijeli se Studentski vodič – knjižica sa servisnim informacijama, radnim vremenima menzi, Nacionalne i sveučilišne knjižnice, rasporedom reda vožnji noćnih i dnevnih tramvaja. Kako ne bi sve bilo tako ozbiljno, nalaze se tu i savjeti kamo izaći u gradu, koje su top aplikacije koje svaki student treba imati te kako jeftino putovati i iskoristiti studentske popuste.

FOTO: Press
FOTO: Press

I ove godine Studentski vodič besplatno će se, uz Black’n’Easy tursku kavu, dijeliti u prvom i drugom tjednu mjeseca listopada po fakultetima u Zagrebu, Studentskom centru te u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici. Vodič je nastao kao odgovor na potrebe samih mladih studenata koji na fakultetima ne dobivaju dovoljno informacija gdje i kako što pronaći. Vodič se tiska u čak 35.000 primjeraka kako bi ga dobili svi studenti, a financira se isključivo uz pomoć oglašivača, koji putem Studentskog vodiča studentima nude dodatne popuste i pogodnosti.

Začetnik Studentskog vodiča, Bojan Bernik, i sam je bio student kada je prije 11 godina započeo s ostvarivanjem ideje o izdavanju knjižice s bitnim informacijama za studente. Iako je početak bio trnovit, a potraga za oglašivačima teška, sav trud se isplatio, Studentski vodič je danas prepoznat među studentima, pa tako već 11. godinu zaredom čini sastavni dio studentskog života. 


Komentari