VRTNI CENTAR IVA! Božićni asortiman za najljepši mjesec u godini je spreman za vas

Foto: Vrtni centar Iva

Kako bi najljepši mjesec u godini bio još ljepši pobrinuo se Vrtni centar Iva svojom blagdanskom ponudom kojoj je teško odoljeti.

Božićne zvijezde, kućne sreće s božićnim motivima, ciklame, sobne jelke, ardizije, ukrasne keramičke i plastične tegle – samo su dio bogatog božićnog asortimana Vrtnog centra Iva koji može krasiti unutrašnjost vašeg doma.

Foto: Vrtni centar Iva

No, da okoliš ne bi bio zapostavljen u ovom blagdanskom ozračju, oplemenite okućnicu božićnim drvcima u tegli – običnim, srebrnim i patuljastim smrekama, nordijskim jelama, cedrovima, pinusima, tisama, ilexima…

Ovaj Centar ima rješenje i za poklon pod bor jer to može biti – poklon bon. Ako želite kupovati iz udobnosti svojeg doma, tada to možete učiniti putem web stranice vrtnicentariva.hr.

Foto: Vrtni centar Iva

Ako ipak želite doći u Centar, to možete od ponedjeljka do petka od 8,00 do 17,00 i subotom do 13 sati na adresi Šašec 31 u Lukarišću, Dugo Selo. Za sve informacije možete ih nazvati na broj 0953127090 ili posjetiti njihovu web stranicu http://www.vrtnicentariva.hr/

Iz Međimurja u Dugo Selo

Vrtni centar Iva iz Štefanca, mjesta u Međimurskoj županiji dobro poznatog svim zaljubljenicima u vrtlarenje, 18. listopada 2021. otvorio je svoja vrata nadomak Zagreba, u naselju Lukarišće koje se nalazi u sastavu grada Dugo Selo.

Već više od 20 godina obitelj Mihalic i njihovi vrijedni djelatnici s posebnom ljubavlju i pažnjom prema zelenilu daju sve od sebe kako bi zadovoljili kupce iz Međimurja, a sada su isto odlučili napraviti i na adresi Šašec 31 u Lukarišću.

Foto: Vrtni centar Iva

Na oko 3000 kvadrata otvorenog i 100 kvadrata zatvorenog prostora možete pronaći biljke i svu opremu za vrt i dvorište.

Vrtni centar Iva nudi sve za uređenje vrta, okućnica, doma ili radnog prostora. Pozivaju vas sve da ih posjetite i da uživate u izboru prekrasne ponude biljaka.

Iskoristite jesenske dane za sadnju biljaka u vašem dvorištu

Jesenska sadnja već je uvelike krenula, a Vrtni centar Iva poziva vas u svoj centar u Lukarišću, Šašec 31 po inspiraciju za sadnju.

Vrtni centar prepun je biljaka koje ćete ove jeseni zasaditi, a u proljeće uživati u njihovoj ljepoti.

Foto: Vrtni centar Iva

Osim vanjskog bilja, u Vrtnom centru Iva uljepšajte svoj dom uz sobno bilje i ukrasne tegle. Također, pažnju posvetite njezi te odaberite odgovarajuća gnojiva i supstrate. Pri odabiru biljaka pomoći će vam ljubazni djelatnici Vrtnog centra Iva.

Cjelokupnu ponudu može pogledati na njihovom web shopu. Možete doznati sve pojedinosti o željenoj biljci i drugim proizvodima, ali i odmah kupiti. Proizvodi nakon kupnje stižu na vašu adresu. Naravno, uz svaku kupljenu stvar, naročito biljku, dobivate i stručni savjet od sadnje do njege i orezivanja.


Komentari