Vrsna čokolada i Flixbus: Domaći proizvodi u europskim autobusima!

Flixbus PR

FlixBus kao najveći autobusni prijevoznik u Europi zadužen je za sigurno, udobno i povoljno putovanje. Ono što se ističe kod FlixBus autobusa jest preko 120 milijuna putnika u svega 5 godina te mreža autobusnih linija od 2000 destinacija kroz 28 europskih država koju se lokalnim djelovanjem nastoji iskoristiti u promociji domaćih destinacija i domaćih proizvoda. Tako se na europskim cestama mogu sresti FlixBus autobusi s motivima hrvatskih gradova, izabrati, isplanirati i rezervirati izleti još za vrijeme vožnje zahvaljujući suradnji s tvrtkom Combis, dok će se ovog vikenda moći iskušati i čokolade domaćeg proizvođača čokoladnih delicija obitelji Reizl iz Sesveta, Vrsna čokolade.

˝S obzirom na to da smo globalni brend, ali s utjecajem regije u kojoj djelujemo u interesu nam je iskoristiti ovu široku europsku mrežu linija s brojnim putnicima i turistima za lokalnu promociju naših destinacija, ali i promociju hrvatskih domaćih proizvoda. Upravo smo se u ovoj kombinaciji pronašli s obitelji Reizl koja će najfinije čokolade iz domaće proizvodnje ponuditi putnicima na degustaciju, a time i stranim turistima koji se zateknu u autobusu u smjeru Zadra i Splita.˝ – izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću FlixBusa.

Novom suradnjom, zahvaljujući Franu i obitelji Reizl, vlasnicima privatne proizvodnje čokoladnih delicija u Sesvetama pod imenom Vrsna čokolade, putnicima FlixBusa ovog će se vikenda 2. i 3. ožujka omogućiti degustiranje nekih od najboljih domaćih čokolada. Ručno pripremljena i obrađena čokolada stopljena s domaćim sastojcima poput lavande, meda ili cvijeta soli čeka u FlixBusu domaće putnike, ali i turiste koji se nađu na putu.  Ruby čokolada, najnoviji tip čokolade u svijetu koji se po prvi puta pojavio u Hrvatskoj zahvaljujući upravo Vrsna čokoladama, uz mliječnu i tamnu čokoladu bit će u izboru čokoladnih delicija. Predivnom rozom bojom, Ruby čokolada osvaja i svojim osebujnim i voćastim okusom koji dolazi iz kakaa Ekvadora, Obale Bjelokosti i Brazila.

˝Drago nam je što ćemo s FlixBusom, osim do mnogih lijepih destinacija, svakoga tko kuša naše proizvode provesti i uvesti u fini svijet pomno probranih hrvatskih čokolada i okusa koje sa sobom nose. Osim što će moći isprobati neke od naših čokolada, putnici će moći odmah i naručiti svoje čokolade putem online prodaje. ˝ – izjavio je Fran Reizl, voditelj proizvodnje Vrsna čokolade.


Komentari