Vrijedno poslovno iskustvo: Prijavi se na praksu, izbrusi svoje vještine, upoznaj divne ljude i usput podebljaj životopis!

Foto: Studentski.hr

Kroz 5 godina djelovanja na portalu Studentski.hr čak 500 volontera steklo je vrijedno poslovno iskustvo. Svi oni su shvatili da završen fakultet ne znači siguran posao te su svoj životopis podebljali volonterskom praksom upravo u udruzi Studentski informativni kutak. Većina njih danas radi na željenim pozicijama. Pridruži se i ti ekipi vrijednih mladih ljudi koji svoje vještine bruse u nekom od 8 različitih timova jer je regrutacija još u tijeku.

Želiš pridonijeti radu portala Studentski.hr i ostalih projekata udruge Studentski informativni kutak, pritom steći važno iskustvo i dobro se zabaviti? Naravno da želiš. Upravo to shvatila je i jedna od prvih volonterki SIK-a i bivša voditeljica marketing tima, Jelena Gašpar.

Tu je za mene nekako sve počelo, shvatila sam da uz fakultet moram i raditi, da radno vrijeme nije uvijek od 9 do 17h, stekla sam prijatelje za cijeli život, milijun poslovnih kontakata i što je najvažnije konkretno poslovno iskustvo koje mi je otvorilo mnoga vrata i na račun kojega sam dobila super posao u struci. 

Podsjetimo, osim Studentskog.hr, SIK organizira niz projekata poput Maratona karijera, Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće i konferencije Should I Stay or Should I Go. Udruga trenutno provodi projekt Informiranje – pravo mladih kroz koji je, uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, otvoren info centar udruge.

Nakon svega što si pročitao/la spreman/na si za odrađivanje volonterske prakse i stjecanje iskustva u jednom od brojnih timova? Odlično! Možeš se prijaviti do 14. listopada te steći praktična iskustva i pridružiti se redakciji, marketingu timu, odnosima s javnošću, društvenoj suradnji, lektorima, ljudskim resursima, community managementu i administratorima. Premda je SIK-ovo sjedište u Zagrebu, prijaviti se mogu svi zainteresirani diljem Hrvatske. Pročitaj što ti koji od timova nudi, pronađi idealan za sebe i riješi zadačiće. I…to je sve! Da, da, tako je lako. 

Više informacija o projektu i regrutaciji, kao i zadaćama i obvezama timova možeš saznati na stranici Studentski.hr/tebe-tražimo.

Iskustvo zlata vrijedno stoga nemoj propustiti ovu priliku!


Komentari