VRDOLJAK DOŽIVIO MOŽDANI: ‘Rekao nam je da se ne brinemo, nije litra nego moždana kap’

Photo: Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Redatelj Antun Vrdoljak (89) imao je moždani udar krajem veljače. Njegov sin Marko otkrio je da je obitelj bila vrlo iznenađena jer je Antun inače dobrog zdravlja, a trenutno se osjeća dobro.

“Otac je sada dobro. Doma je i već je na nogama”, otkrio je Marko Vrdoljak za Gloriju.

Vrdoljaka je moždani udar zatekao dok je bio kod kuće sa supugom. Sam je zatražio liječničku pomoć jer se nije mogao osloniti na lijevu nogu, a iznenada ga je i zaboljela glava.

“Srećom da je odmah otišao u bolnicu. Majka i on su u tom trenutku kod kuće bili sami. Otac je odmah shvatio što bi moglo biti u pitanju, iako nikada nije doživio nešto slično”, ispričao je Marko.

Obitelj se veoma zabrinula za redatelja zbog godina i situacije s koronom, ali on je u svom uobičajenom stilu uvjeravao da se ne trebaju brinuti.

“Bio je dobre volje. U svom stilu mi je rekao da se ne brinemo jer nije u pitanju bila litra nego samo moždana kap“, ispričao je Marko.

Za redatelja je bila zabrinuta cijela obitelj, uključujući sinove Marka, Vjekoslava i Andriju, te kćer Evu Višnjić, suprugu Gorana Višnjića. Antun je do sada bio odličnog zdravlja, a prošle se godine brzo oporavio od loma ruke kada se poskliznuo ispred kućnog praga.

“Moždani nas je sve iznenadio jer otac nikada nije imao većih zdravstvenih problema, a otkako je počela pandemija ostatak obitelji i ja posebno pazimo na njega i majku. U stalnom smo kontaktu, no posjete izbjegavamo. Otac se čak i pomalo ljuti zbog toga jer mu nedostaje unučad”, ispričao je Marko.


Komentari