‘VRATILI STE MI ŽIVOT U NORMALU!’ Pogledajte za što su sve ljudi pohvalili zagrebačke policajce: ‘Olakšali su nam vrlo stresnu situaciju’

Policija (Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX)

Zagrebački policajci brinu se za sigurnost grada, a da u tome uspijevaju svjedoče i pohvale građana u kutku njihove web stranice. Sudeći prema pristiglim mailovima, tijekom lipnja su mnogima uljepšali dan.

Pristigle pohvale pročitajte u nastavku:

Nela: ‘Policajac me je zvao u Sloveniji i javio da su mi pronašli mobitel’

“Pokušat ću pisati na hrvatskom, jer sam iz Slovenije. Posebnu zahvalnost od srca želim izraziti policijskom službeniku u postaji Dugo Selo. Za svu ljubaznost i na kontaktu, jer su pronašli mobitel koji sam izgubila na putu od mora do Slovenije.

Policijski službenik me je zvao u Sloveniji i mogu reći da je malo tako ljubaznih i iskrenih ljudi. Hvala vam puno na trudu, želim vam sve najbolje i svaka vam čast Pu Dugo Selo. S ovako dobrodušnim ljudima svijet je ljepši, puno vam hvala!”, napisala je Nela.

Ljerka: ‘Susretljivi i ljubazni’

“Koristim ovaj način jer želim izuzetno pohvaliti i iskreno se zahvaliti policijskim službenicima VIII. policijske postaje Zagreb (Trnje).

Policijski službenici koji su se javljali na telefonske pozive i policijski službenici ophodnje iskazali su razumijevanje, susretljivost i ljubaznost pri pomaganju u rješavanju problema s bukom u susjedstvu. Veliko im hvala na svemu učinjenom (vratili su mi život u normalu)”, pohvala je od Ljerka.

Antun: ‘Dali su sve od sebe da se promet smiri’

“Ovim putem se želim zahvaliti i pogotovo pohvaliti našu hrvatsku policiju na pokazanom trudu i vremenu za našu problematiku vezano za promet. Moram istaknuti policijske službenike iz II. postaje prometne policije Zagreb (Lučko) i Službe prometne policije PU zagrebačke, koji su stvarno dali sve od sebe zajedno sa svojim timovima i idejama da se ovdje promet smiri. Stvarno im velika hvala i jako smo ponosni na prometnu policiju!

Stvarno sve pohvale našoj policiji na trudu! Ne znam riječi kojima bi vam se još zahvalio u ime svih stanara. Ovdje se stvarno svaki dan skoro nešto događa i nadamo se da ćemo to ‘skoro’ zajedno ukloniti i više ne strepiti. Još jednom veliko hvala našoj policiji”, poručio je Antun.

Dario: ‘Odmah su došli na mjesto događaja’

“Javljam vam se vezano uz događaj provale te bih želio ovim putem pohvaliti i izraziti zahvalu policijskim službenicima Policijske postaje Sesvete, koji su bili prvi na mjestu događaja nakon što smo isti prijavili i to vrlo brzo nakon prijave, tako da su počinitelji odmah uspješno uhvaćeni i privedeni. S obzirom da su bili s nama cijelo vrijeme do dolaska policijskih službenika krim policije, mogu reći da su nam svojim profesionalnim pristupom i smirenošću prilikom objašnjavanja i vođenja kroz cijeli postupak uvelike olakšali iznimno stresnu situaciju.

Također, nešto malo manje vremena smo proveli s policijskim službenicima krim policije, te bi se i njima zahvalio na angažiranosti oko prikupljanja dokaza i brzom organiziranju prepoznavanja i vraćanja predmeta koji su pronađeni kod počinitelja”, zahvalio se Dario.

Komentari