VOZITE SE KAO MINISTAR: Država prodaje službene automobile

wiki

Kupci će moći licitirati za vozila.

U subotu 14.rujna tvrtka TRCZ automobili organizira javnu dražbu 276 vozila koje su koristili djelatnici hrvatskog Sabora i Vlade, ministarstava i drugih državnih institucija, javnih tvrtki te državnih agencija.

Svi zainteresirani kupci moći će licitirati za vozila u prostoru kazališta KNAP na Peščenici. Automobile su koristili u Ministarstvu zdravlja, Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, Uredu za opće poslove Sabora i Vlade, MUP-u, HAC-ONC-u, Hrvatskoj pošti, Državnom zavodu za mjeriteljstvo…

Najskuplji limeni ljubimac je VW TOUAREG 3,0 V6 TDI, a njegova početna cijena iznosi 80 tisuća kuna. Zainteresirani će vozila moći pregledati 22. i 23. rujna od 10 do 14 sati u Donjoj Zelini, na adresi Donjozelinska 207 u skladištu TRCZ automobila.

Na internetskoj stranici www.trcz.hr. dostupne su fotografije i popis vozila ponuđenih na dražbi. Prije licitacije, zainteresirani kupci trebaju uplatiti 10 posto vrijednosti početne cijene vozila za koje se natječu.

Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima, dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.


Komentari