Vozači i pješaci oprez! Horvatinčić je danas jurio zelenim valom u svojem džipu!

Oslobađajuća presuda za Tomislava Horvatinčića u petak je zgrozila velik dio hrvatske javnosti, a zanimljiv podatak objavio je u subotu saborski zastupnik Mosta, Nikola Grmoja

Nakon što je nepravomoćno oslobođen u slučaju smrti talijanskog para na jedrilici, Horvatinčić je već idućeg dana navodno jurio zelenim valom u Zagrebu:

“MUP TREBA HITNO UZETI VOZAČKU HORVATINČIĆU”

Javlja mi prijatelj da je danas vidio kako zelenim valom u džipu juri tempirana bomba. Tomo Horvatinčić. Čovjek koji povremeno, u vožnji, za volanom, iz čistog mira ostane bez svijesti. To stanje zove se sinkopa. Inače je zdrav. Potvrdila su to čak tri stručnjaka, psihijatra. Čovjek ima desetine prometnih prekršaja, nekoliko prometnih nesreća. Gazio je pješake, divljao džipom, a onda je sjeo u gliser i pokosio turiste. Nevjerojatna je lakoća kojom je ovom čovjeku dozvoljeno da i dalje gazi. Ljude i njihovo dostojanstvo. Sud je svojom oslobađajućom presudom upravo to poručio. Vozačka dozvola mu nije oduzeta, jer je oslobođen. On već sutra može opet sjesti u gliser. MUP bi morao reagirati i odmah zatražiti oduzimanje vozačke dozvole. Da ne bi zbog sinkope proletio na semaforu i opet ubio nedužne ljude”, napisao je Grmoja na Facebooku.


Komentari