VOLONTERSKI OSKAR 2016. : Ovo su finalisti natječaja i najbolji zagrebački volonteri

U tijeku je drugi krug natječaja za nagradu Volonterski Oskar 2016. koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na području Grada Zagreba.

Zaprimljene su 23 nominacije, a stručno povjerenstvo je, prema unaprijed utvrđenim kriterijima, odabralo 3 najbolja kandidata – finaliste natječaja.

Oni su: Martina Hodinj (18), volonterka Prve gimnazije, Matej Ilić Buljan (27), volonter Hrabrog telefona, i Marijana Jergović (52), volonterka Udruge “Smiješak za sve”.

Uz troje finalista, na prijedlog članica Povjerenstva, volonterki Katoličke udruge “Kap dobrote” Mariji Fulgosi (67) bit će dodijeljena nagrada za životno djelo i skoro tri desetljeća dug volonterski angažman u zajednici.


[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Volonterski Oskar je godišnja nagrada za volontera/ku godine koja se od 2009. dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na području Grada Zagreba. Natječaj se provodi u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.[/box]

Glasanje u drugom krugu natječaja

Izborom finalista otvoren je drugi krug natječaja u kojem će građani glasati za kandidate koji su, prema njihovom mišljenju, dali izniman doprinos svojoj zajednici.

Glasanje traje do 19. veljače 2017. i to elektronskim putem na internetskoj stranici VCZ-a (www.oskar.vcz.hr), u uredu VCZ-a putem glasačkih listića ili slanjem svojih glasova poštom na adresu ureda.

Više pojedinosti o svakom od troje finalista možete na www.oskar.vcz.hr.

Proglašanje dobitnika/ce te uručenje nagrada i zahvala svim nominiranim volonterima održat će se u četvrtak, 23. veljače 2017. na svečanom događanju pod nazivom “Dodjela Volonterskog Oskara 2016”.

Komentari