VODOOPSKRBA I ODVODNJA USKORO SLAVI 142. ROĐENDAN: Dobili su modernizaciju vrijednu 5 milijuna kuna!

U povodu nadolazećeg 142 rođendana gradskog vodovoda u Gradu Zagrebu, koji je još davne 1878. pušten u rad, u Patačićevoj ulici otvoren je modernizirani nadzorno i upravljački sustav i dispečerski centar Vodoopskrbe i odvodnje, investicija vrijedna oko 5 milijuna kuna.

Riječ je o rekonstrukciji opreme dispečerskog centra te rekonstrukciji svih komunikacijskih, mrežnih i elektro-instalacija u prostoriji dispečerskog centra te u prostoriji za servere.

“Ovo je jedna bitna karika, odnosno ishodišna točka za upravljanje sustavom vodoopskrbe grada Zagreba. Ovaj novi sustav je mozak, odnosno srce upravljanja sustavom na način da se prikupljaju i obrađuju sve informacije kako bi se postiglo racionalnije upravljanje sustavom”, poručio je direktor Vodoopskrbe i odvodnje Marin Galijot te najavio sličan centar u Folnegovićevoj ulici.

Kroz ovo tehničko rješenje  riješit će se brzina i kvaliteta administriranja i održavanja, kao i sigurnost i dostupnost podataka te sigurnost cijelog nadzorno upravljačkog sustava.


Komentari

loading...
-->