Vlasnik otvorio centar za vježbanje u Dugom Selu, a policija mu odmah upala i zatvorila objekt

Foto: Pixabay/ Ilustracija

Čini se da jutrošnje uhićenja vlasnika teretane na Trešnjevci nije utjeralo svima strah u kosti, pa je tako Alen Preldžić, vlasnik kondicijskog centra Spartak u Dugom selu večeras otvorio prostor za vježbanje. No, u centar je vrlo brzo došao državni inspektorat i civilna zaštita gdje su zatekli pet vježbačica i trenericu koji su odlučili podržati Preldžića.

Objekt je odmah zatvoren, a kako doznaje RTL, vlasnik Spartaka nije priveden.

“Otvorili smo jer mjere nisu jednake za sve. Tu je šest osoba na 200 kvadrata, a u trgovačkim centrima je jedna osoba na drugoj. Tu svatko ima 15 kvadrata za sebe. Više mi možemo paziti na mjere nego drugi. Nosimo maske, dezinficijens na recepciji, ne može ući nitko tko nije registriran. U potpunosti se možemo držati mjera, ne može nam nitko s ceste banuti”, izjavio Preldžić za Index nešto ranije tijekom dana.

“Danas dajemo podršku Andriji Klariću, ovo jutros što se dogodilo, to je neviđeno, da se nekome brani trening. Što će sad sudac odrediti? Kazna? Za što? Za treniranje. Pa što nam treba, dozvola za treniranje, hodanje, trčanje?”, zapitao se.

 


Komentari