Vlasnik hotela odgovorio na optužbe turista o krađi

Na optužbe je odgovorio direktor Hotela Ilica, Branko Jednak, koji je ispričao drugu stranu priče. 

Posjetiteljica iz Beča požalila se redakciji Zagreb.info kako je opljačkana u jednom zagrebačkom hotelu. Kako je navela, krađa se dogodila u njihovoj hotelskoj sobi.

‘ Naša soba je bila zatvorena i samo zaposlenici hotela imaju ključ!!! Spremačica je otvorila vrata i kada smo ušli ovako je izgledala soba. Bili smo u žurbi jer nam je polazio bus za Beč, stoga nismo imali vremena pozvati policiju. Možda nam možete pomoći i reći što da sada radimo’, napisala je.

>>>(FOTO) Pokradeni turisti u zagrebačkom hotelu: ‘Jedino su zaposlenici imali ključeve’

Na optužbe je odgovorio direktor Hotela Ilica, Branko Jednak, koji je ispričao drugu stranu priče. Kako navodi, nije odmah obaviješten o pritužbi te je zamolio više informacija kako bi provjerio i reagirao na navode o krađi u hotelu.

Kako kaže, rezervacija je napravljena putem booking.com za 12 osoba, no umjesto 12 osoba u hotel je stiglo njih 6. Za navedene fotografije komentirao je kako nisu fotografirane u sobama.

‘Mi smo to u potpunosti uvažili bez ikakvih naplata rezervacije’, komentirao je Branko Jednak. U međuvremenu, zaprimili su pritužbu rezervacije gosta.

‘Ljubazno smo ga zamolili da nam navede što mu je ukradeno i kada.

Osobno sam primio navedene goste u petak oko 16 sati, smjestio u sobe na jednu noć’, stoji u njegovom obrazloženju. Navod kako nitko od gostiju nije naveo da su im pokradeni tartufi, skupe slušalice i mobitel te kako je gost, koji je izvršio rezervaciju hrvat koji govori hrvatski.

Navodi kako se nitko nije požalio na recepciji, u suprotnom bi prema proceduri pozvali policiju i postupili prema očevidu.

FOTO: Zagreb.info
FOTO: Zagreb.info

Direktor hotela navodi kako u zadnjih 10 godina nisu imali primjedbe na nestanak stvari osim kada bi gosti zaboravili stvari. U tom slučaju uvijek obavijeste goste. Također, poslao nam je mail ljutitog gosta, u kojem navodi što je sve pokradeno.

FOTO: Zagreb.info
FOTO: Zagreb.info

U međuvremenu, gost je javio kako su tartufi ipak nađeni u prtljagi jednako kao i skupe slušalice. Punjač je zaboravljen u sobi te nas je direktor hotela obavijestio kako će isti biti dostavljen putem DHL-a. Boravak u hotelu bit će plaćen naknadno. Jedino još nije pronađen mobitel.

FOTO: Zagreb.info
FOTO: Zagreb.info

Direktor Branko Jednak nada se kako će mobitel biti pronađen kako bi se cijela priča napokon završila na obostrano zadovoljstvo. Prema njegovim riječima, za mobitelom traga austrijska i hrvatska policija.

25344350_1583569888388696_1980412048_o

 


Komentari