Vlasnica nedavno otvorenog salona za češkanje upletena u brojne afere? Saznajte o čemu se radi!

Foto: Facebook/ Češkaonica-salon za češkanje

Nedavno je otvorena “Češkaonica”, neobičan salon koji je privukao mnogo medijske pažnje jer se radi o prvoj takvoj djelatnosti i to ne samo u Zagrebu, nego i u Hrvatskoj.

Svi već vjerojatno znaju što vam stoji na raspolaganju za češkanje, ali i koliko ćete tu uslugu platiti, ali ono što je manje poznato je da je vlasnica Ana Paradi bila jedna od optuženica u “aferi lihvarenje” iz 2013. godine.

Podsjetimo, slučaj koji je uzburkao javnost prije šest godina, a koji se vezuje uz Mira Čalušića, odnosi se na sklapanje 25 lihvarskih ugovora vrijednih 31 milijun kuna. Naime, Mira Čalušića i njegovu prijateljicu Anu Paradi teretilo se da su dio krivotvorenog novca dali preprodavaču automobilskih guma, a dio su pokušali unovčiti na benzinskoj postaji, piše Direktno.

Paradi je tada dobila dvije godine zatvora, a tri mjeseca provela je u zatvoru odakle je puštena uz jamčevinu od 330 tisuća kuna.

Nakon otvaranja popularne “Češkaonice” pojavila se i u medijima žaleći se kako joj nije bilo lako registrirati tvrtku budući da takva djelatnost ne postoji te da je iz tog razloga registrirala kao “uslužnu djelatnost, salon za masažu”, odbivši se pritom fotografirati za medije.

Paradi, frizerka po struci, u međuvremenu je mijenjala poslove. U zadnje vrijeme, preko iste tvrtke koja je osnivač “Češkaonice” navodno se bavi i rent-a-carom te iznajmljuje vlastite automobile, za što je uostalom tvrtka osnivač i registrirana.

Sporne detalje njezinog poduzetničkog pothvata odbila je komentirati za Direktno te nije pojasnila zašto je u drugim medijima iznijela samo dio činjenica o “svom poslovnom pothvatu”, koji je zaintrigirao brojne hrvatske medije. Nije, međutim, mogla sakriti ljutnju što portal Direktno nije površno pristupio njezinoj poduzetničkoj avanturi pa im je oštro poručila “s hejterima ne razgovaram”.


Komentari