VIŠEDNEVNO DOGAĐANJE: Dani Fakulteta strojarstva i brodogradnje

FOTO: Geothermal Mapping

Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu već tradicionalno u mjesecu studenome obilježava svoje dane.

Tim je povodom organizirano višednevno događanje s ciljem predstavljanja Fakulteta, studentskih udruga i povezanosti s hrvatskim gospodarstvom. Dani FSB-a traju od utorka 15. studenoga do petka 18. studenoga 2016. Svečana sjednica Fakultetskoga vijeća održat će se u petak 18. studenoga u 12 sati u dvorani A (Ivana Lučića 5, Zagreb).

Program obuhvaća izložbu Na ramenima divova gdje će biti i službeno otvaranje manifestacije Dana fakulteta. Otvorenje izložbe će se održat u utorak 15. studenoga 2016. u Galeriji FSB (Ivana Lučića 5) u 18 sati. Izložbom se obilježava 60 godina osamostaljenja FSB-a od tadašnjega Tehničkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i bit će otvorena do 31. siječnja 2017.

U sklopu programa održat će se Dani karijera te Tribina karijera, gdje će se predstavljati različite tvrtke, studentske udruge i njihovi projekti.

U četvrtak 17. studenoga u 13 sati organiziran je obilazak Laboratorija za projektiranje izradbenih i montažnih sustava, Laboratorija za motore i vozila, Laboratorija za zavarivanje, Centra za aditivne tehnologije, obilazak A dvorane te knjižnice Fakulteta.

U Hotelu Esplanada u petak 18. studenoga u 19.30 sati održat će se Bal strojara. Broj karata je ograničen, a prodaja karata trajat će 7. do 16. studenoga 2016. Za detaljnije informacije o Balu strojara obratite se na e-adresu: [email protected].

Trodnevni program (.pdf) 

Komentari