Više od 10 izvođača nastupit će sutra na najpoznatijem humanitarnom koncertu u Zagrebu

Zaklada Ana Rukavina i ove godine priređuje dobro poznati humanitarni koncert Želim život na Trgu bana Josipa Jelačića. Posjetiteljiće 18. prosinca od 21 sat moći uživati u bogatoj glazbenoj večeri koju su za njih pripremili Zaklada Ana Rukavina i Nova TV. Humanitarnim koncertom i akcijom Želim život kojom se prikupljaju sredstva za daljnji rad Zaklade Ana Rukavina, Zaklada ujedno želi i zahvaliti svima koji su se tijekom ovih dvanaest godina djelovanja Zaklade uključili i doprinijeli njenom radu.

Na niskim temperaturama zagrijavat će nas poznati hitovi Tonija Cetinskog, Psihomodo Popa, Indire Forze, Domenice, Maje Šuput, Željka Bebeka, Detoura, Franke, Begina, Vigora, Zaprešić Boysa, Marka Kutlića, Lidije Bačić i Nives Celzijus. Također, atmosferi će pridonijeti i poznata voditeljska lica Nove TV.

Tijekom koncerta bit će aktivan i call centar u prostorima kavane Johann Franck gdje će se poznata lica iz hrvatskog javnog života javljati na humanitarni telefon i time pomoći u prikupljanju sredstava za daljnje proširenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija. Građani rad Zaklade mogu podržati već danas pozivom na humanitarni broj 060 9000. Cijena poziva iznosi 5kn (+ PDV), a pozivi građana na humanitarni broj koji je omogućio Hrvatski Telekom, bit će mogući tijekom cijelog prosinca.

Koncert Želim život dobio je naziv po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je prije dvanaest godina tada 29-ogodišnja Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima:

“Za mene predaja nikada nije bila opcija. Često sam u životu i poslu zbog toga dobila po nosu, ali što ću kad drugačije ne znam. Beskrajno volim život i ljude, znam i imam za koga živjeti. Ponekad mi se čini da mi ni 100 godina ne bi bilo dovoljno da učinim sve što je onaj na nebu namijenio za mene. Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi – želim život”.

 


Komentari