Virus je ušao u Klaićevu bolnicu! 524 Zagrepčana zatražila su pomoć u ordinacijama, a 337 je testirano!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

U Zagrebačkoj županiji u posljednja 24 sata tri su osobe novooboljele od bolesti COVID-19, izvijestio je u ponedjeljak Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije.

Po jedna novooboljela osoba zabilježena je u gradovima Samobor, Zaprešić i Dugo Selo. Od tri novooboljele osobe jedan je kontakt prethodno oboljelih, jedan slučaj povezan je s ljetovanjem na obali, dok je za jedan slučaj nejasna epidemiološka anamneza.

Samoizolacija je propisana za još 15 osoba.

Na području Zagrebačke županije od početka pandemije do ponedjeljka do 10 sati evidentirane su 354 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, izliječene su 364 osobe, a 11 ih je preminulo. Trenutačno je aktivno 168 slučajeva.

Grad Zagreb – 26 novih

Grad Zagreb ima 26 novooboljelih, objavljeno je na konferenciji za novinare Stožera Grada Zagreba.

524 Zagrepčana zatražila su pomoć u ordinacijama, a 337 je testirano. 1484 osobe su testirane u zadnja tri dana. 625 je aktivnih slučajeva.

“Virus je ušao u Klaićevu bolnicu. Pozitivan je jedan djelatnik. U izolaciji je 14 zdravstvenih djelatnika i 6 pacijenata”, rečeno je na konferenciji za novinare.

12 081 osoba zaražena je novim koronavirusom! Još tri osobe su preminule, 307 oboljelih je u bolnici od čega 19 na respiratoru!


Komentari