VIP SNOW QUEEN TROPHY: Izvanredna organizacija prijevoza gledatelja

ZET

Građani će imati priliku uživo pratiti Snježnu kraljicu.

Izvanrednu organizaciju prijevoza gledatelja na slalomske utrke Svjetskog skijaškog kupa VIP Snow Queen Trophy koje se 3. i 5. siječnja održavaju na Medvednici, i ove godine realizira Zagrebački električni tramvaj.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Izvanredna organizacija počinje tramvajskim prijevozom putnika do Mihaljevca te autobusnim od Mihaljevca do Sljemena. [/box]Uz postojeće, uspostavit će se novo izlazno-ulazno tramvajsko stajalište na terminalu Mihaljevac, na Ksaverskoj cesti, neposredno prije raskrižja s Gračanskom cestom, kako bi se putnicima osigurao najkraći mogući put od tramvaja do autobusa (i obrnuto).

Ulazak (izlazak) putnika u autobuse izvanredne linije bit će na istočnoj strani Gračanske ceste, sjeverno od raskrižja s Ksaverskom (uz terminal Mihaljevac).

Prometovat će dvije izvanredne autobusne linije:

  • Mihaljevac – Dom željezničara (zona A – crvena)
  • Mihaljevac – Žensko sedlo (zona B – plava)

Za vrijeme održavanja natjecanja „Ladies World Cup“ u utorak, 3. siječnja, izvanredna organizacija prijevoza počet će prvim polaskom autobusa s Mihaljevca u 10.00 i trajat će do zadnjeg polaska sa Sljemena u 19.00 sati, a za vrijeme održavanja natjecanja „Men’s World Cup“ u četvrtak, 5. siječnja, izvanredna organizacija prijevoza počet će prvim polaskom autobusa s Mihaljevca u 11.00 i trajat će do zadnjeg polaska sa Sljemena u 21.00 sat.


Ostale autobusne linije

Autobusi linije 102 Britanski trg – Mihaljevac, prometovat će u utorak, 3. siječnja od oko 9.30 do 12.00 sati i u četvrtak, 5. siječnja od oko 10.30 do 13.30 sati redovnom trasom, skraćeno, te će kao početno-krajnje stajalište koristiti lokaciju Šestinski
vijenac/Šestine (crkva). Autobusi će redovnom trasom ponovno voziti prema procijeni glavnog prometnika (ovisno o prometnom opterećenju u zoni terminala).
Autobusi linije 233 Mihaljevac – Markuševec prometovat će redovnom trasom.
Izvanredna linija 140 Mihaljevac – Sljeme, koja prometuje kao zamjena za žičaru, , u utorak i četvrtak, 3. i 5. siječnja neće prometovati.

 

Komentari