VIKEND ZDRAVLJA ZAGREB HBT: Na novom sajmu možete saznati korisne informacije i osvojiti bogate nagrade

FOTO: Press

Vikend zdravlja Zagreb HBT novi je sajam zdravlja koji se održava od 30. 9. do 2.10. na Zagrebačkom Velesajmu.

Na njemu posjetitelji mogu saznati više o sljedećim temama: novi načini liječenja; genetska testiranja; ljekovita svojstva termalnih voda; prirodna pomoć u liječenju neplodnosti; zaštita sluha, oralno zdravlje, zubni implantati, liječenje kožnih bolesti; šećerna bolest kako je liječiti i spriječiti…

U sklopu Zagreb HBT-a posjetitelji će moći prisustvovati raznima predavanjima i panelima: od predavanja na temu genetskog testiranja za rak do panela o tome kakvo zdravstvo ćemo razviti u Hrvatskoj. Tu je i panel o razvoju medicinskog turizma u Hrvatskoj, a gost je predsjednik udruženja slovenskih lječilišta Iztok Altbauer, koji će govoriti o tome kako je Slovenija postala top lječilišna destinacija.

Službeno otvorenje sajma je u petak 30. rujna u 12 sati na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 7. Isti dan Business Cafe organizira inspirativno druženje ljudi koji stvaraju i rado dijele svoja iskustva i savjete.

Posjetitelje očekuju i bogate nagrade: wellness vikendi te mogućnost besplatnog testiranja sluha i savjetovanja oko raznih liječenja (genetska analiza, oralno zdravlje, psorijaza, reuma, itd.)

Sve informacije mogu se dobiti na stranici i na službenoj Facebook stranici.


Komentari