‘Vidio je njezinu objavu iz Beograda i nazvao ju’ Matej je posljednji razgovor vodio s prijateljicom, doznaje se i zašto

Matej Periš (Foto: Screenshot)

Potraga za Matejem Perišem (27) proširila se i na druge gradove uz obalu Save i Dunava. Mladom Splićaninu se od noćnog izlaska 30. prosinca u Beogradu gubi svaki trag, a iako je 15. dan potrage, puno je neodgovorenih pitanja.

Prema posljednjim informacijama, istražuje se što je Matej rekao sestri svoga prijatelja u noći nestanka. Navedena informacija procurila je iz srpskog MUP-a, piše 24 sata.

Podsjetimo, Matej je posljednji razgovor vodio upravo s prijateljicom, a zvao ju je neposredno izlaska iz kluba Gotik, nakon čega mu se gubi svaki trag. Njezin iskaz mogao bi biti ključan u rasvjetljavanju Matejeva nestanka. Policija će ju uskoro opet detaljno ispitati, a prema saznanjima Večernjeg, ona se još uvijek nalazi u Beogradu.

Radi se o sestri Matejeva prijatelja koji nije bio na novogodišnjem provodu u Srbiji, no ona je. Ipak, njezin dolazak u Beograd nije povezan s Matejem i njegovom ekipom. Ona se u Beogradu nalazila danima prije nego što je Matej stigao s društvom.

Prema objavi Kurira, Matejeva prijateljica nije razumjela što joj je on htio poručiti za vrijeme poziva zbog buke u klubu.

“Matej i društvo prije izlaska u Gotik bili su na večeri u jednom restoranu. Na Instagramu su vidjeli da njihova poznanica objavljuje fotografije iz Beograda zbog čega joj se Matej javio porukom i zatim ju je nazvao. To je bilo oko 22 sata, a prepisku tog razgovora poslala je čak prije nekoliko dana i njegovim prijateljima kao dokaz da su to jedine informacije s kojima ona raspolaže. Koliko je poznato, htio je da se njegova i njezina ekipa zajedno nastave družiti te da ih ona uputi u noćni život Beograda jer tamo poznaje jako mnogo ljudi i često je odlazila u Srbiju u noćne izlaske”, otkrio je izvor upućen u istragu.


Komentari