(VIDEO) Zanima vas kakvo je trenutno stanje na Sljemenu? Evo kako provjeriti

FOTO: Ivan Klindić

Provjerite u svakome trenutku kakvo je stanje na Sljemenu ili nekoj drugoj obližnjoj planini i gori, a možete posjetiti i mnoge druge lokacije u Hrvatskoj.

Iako se već polako topi, snijega u gorju i dalje imam, a vi baš želite napraviti koju grudu ili se spustiti sanjkama niz brdo, no niste sigurni kakvo je stanje na zagrebačkoj gori. Na internetskoj stranici Livecamcroatia.com možete pronaći snimke uživo sa Sljemena i samo provjeriti isplati li se uputiti ka zagrebačkom vrhu.

Mi smo kao primjer uzeli Sljeme jer nam je napokon počeo padati snijeg pa želimo iskorisiti svaki trenutak za zimske radosti, no, na istoj internetskoj stranici možete uživo posjetiti još brojne druge lokacije u Hrvatskoj i to sve uživo. Tako možete skočiti na novaljski glavni trg, možete posjetiti neki od nacionalnih parkova, možete čak provjeriti što rade merkarti i morski lav u zagrebačkom zoološkom vrtu. Također, možete pratiti i neke događaje uživo, evo, recimo, orošlo ljeto ste mogli pratiti vruću atmosferu na Zrću ili uživo imati pogled na neku od hrvatskih plaža.

U svakome slučaju ovo je vrijedan alat kojime se možete poslužiti u bilo kojem trenutku, pogotovo ako recimo imate želju posjetiti neku destinaciju u Hrvatskoj, a ne znate kakvo je trenutno stanje tamo. Zato naglašavamo, posebice je dobro zbog kamera na planinama i gorama gdje ima skijališta, jer nitko ne voli na slijepo ići natrpan svom opremom i na kraju ostati suh.

Kakvo je trenutno stanje na Sljemenu i na drugim lokacijama u Hrvatskoj možete pogledati ovdje.


Komentari