(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Dubrava se pretvorila u ratnu zonu, posvuda je bilo krvavih palica, baklji, smrskanog stakla

Foto: Matija Habljak/PIXSELL/ Ilustracija

Stanovnici Dubrave doživjeli su potpuni kaos u utorak navečer, nakon što se 200 navijača tuklo dan prije utakmice. Bitka je počela sinoć, a Dubrava je izgledala kao “ratna zona”. Na sve strane letjelo je kamenje, mlatili su se palicama, krv i baklje posvuda. Stanovnici Dubrave sakrili su se u kuće i aute jer su prizori na ulici bili apokaliptični.

Interesantno je da su se huligani tukli nedaleko policijske postaje, bez ikakvog straha i strepnje od policije.

Navodno je riječ o Teddy Boysima ’95, desničarskoj podgrupi Legijinih navijača, piše 24sata, poznatoj po dogovorenim tučnjavama s drugim navijačkim skupinama i upadima u gradove gdje im klub gostuje, a stanovnicima Dubrave su poznati od prije po lošem glasu i napadima.

Smatraju ih najžešćim poljskim huliganima, a ovom prilikom stanovnici su se još jedan put uvjerili da huliganski napadi itekako znaju biti neugodni.

Jutro nakon krvavog kaosa navijača Dinama i poljske Legije u Dubravi stanovnici i dalje pokušavaju sanirati nered koji je nastao. Ugostitelji posebice pokušavaju sanirati štetu, nakon što su pokušali spasiti svoje ugostiteljske objekte u blizini, a dočekala ih je hrpa polomljenog stakla, izgorenih baklji i krvavih palica.

POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO U UTORAK NAVEČER:

STRAŠNI INCIDENT STANOVNICI DUBRAVE PAMTIT ĆE JOŠ DUGO:

NASTALA JE VELIKA ŠTETA, NAROČITO ZA UGOSTITELJE:


Komentari