(VIDEO) UŽAS NA UTRCI AUTOMOBILA U ZAGREBU! S BMW-om ‘pokosio’ publiku

Foto: Screenshot/ YouTube

Na Royal Performance Motorsportu moglo je doći do tragedije. Mladi vozač BMW-a se zabio u gume koje su bile postavljene uz stazu, odbio se i završio među publikom. “Pokosio” je tri gledatelja, ali na svu sreću prošli su s lakšim ozlijedama.

“Svi koji su se javili za drift morali su potpisati izjavu o preuzimanju sve odgovornosti. On je nije potpisao i bez dozvole je izašao na stazu. Precijenio se i izletio s poligona”, ispričao je Tomislav Starešina, jedan od voditelja Motorsporta za 24 sata. 

“Pokošeni” imaju bolove u leđima i vratu, dok je djevojka natukla nogu. Ona je tek navečer otišla u bolnicu gdje je dobila langetu zbog istegnutih ligamenata.

“Vozač je priznao da je pogriješio i zasad je postupio ispravno. Ipak, on se više neće moći pojavljivati na ovakvim okupljanjima kao sudionik nego isključivo kao posjetitelj”, rekli su organizatori. Vozač i suvozač prošli su bez ozlijeda.

Okupljanje automobila je bilo prijavljeno policiji, a ulaz je bio besplatan.

 Imali smo zaštitare i postavili smo liniju koja je trebala biti upozorenje gledateljima. Postavit ćemo betonske blokove uz stazu kako bismo u budućnosti spriječili bilo kakav mogući incident”, rekao je Starešina.


Komentari