(VIDEO) U zagrebačkom zoološkom vrtu na svijet došla mala zebra: Traži se ime za novu stanovnicu Zagreba

Mala zebra, nova stanovnica zagrebačkog Zoološkog vrta u petak će navršiti mjesec dana, ali još uvijek nema ime. Stoga iz ZOO-a pozivaju građane da šalju svoje prijedloge.

Kako stoji na stranicama ZOO-a Zagreb, mladunče zebrice napreduje odlično, a u međuvremenu je utvrđeno da se radi o ženki.

Kako bi prugasta ljepotica dobila ime, Zoološki vrt grada Zagreba pozvao je građane da šalju svoje prijedloge putem njihove Facebook stranice.

U četvrtak će tako ocjenjivački sud ZOO-a izabrati najboljih pet prijedloga između čega će konačno ime odabrati zagrebački vatrogasci.

“Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba zahvalni smo za svu pomoć koju pružaju Zagrebu i Zagrepčanima, a sluha imaju i za pomoć životinjama. S vatrogascima redovito surađujemo na intervencijama terenske ekipe Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba kad neka životinja ostane zatočena na nepristupačnom mjestu. Bez njih mnogo intervencija ne bi imalo sretan kraj”, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.


Komentari