(VIDEO) SVI SE OKREĆU ZA NJIM: Pogledajte kako ovaj mladić u centru Zagreba provodi večer!

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Zagrebački glavni trg petkom je obično pun građana koji večer odluče provesti u izlasku i druženju. Atmosfera je na Trgu bana Josipa Jelačića u petak bila ugodna, a brojni su se Zagrepčani našli u centru grada kada i naše kamere.

A za dijelić ugodne atmosfere posebno je bio zaslužan jedan mladić kojega smo snimili. On je na Trg došao ”naoružan” glazbom pa je tako izvadio svoj instrument i zasvirao na oduševljenje Zagrepčana.

Mnogim je Zagrepčanima bilo teško proći pored njega i ne okrenuti se za njime, a zasigurno je i da je uljepšao čekanje tramvaja svima onima koji su ”zapeli” čekajući tramvaj u centru ili možda društvo kako bi otišli u večernji provod.

Neki od njih možda su se zaputili i na Noć muzeja koja je u petak navečer svečano otvorena.

Ulaz u muzeje je slobodan, a vrata su posjetiteljima otvorili Arheološki muzej, Etnografski muzej, Galerija Klovićevi dvori, Muzej grada Zagreba, Memorijalni stan Marije Jurić Zagorke/Centar za ženske studije, Gradska ljekarna Zagreb, Hrvatski državni arhiv i mnoge druge institucije koje Zagrepčani inače nemaju prilike obići.

(FOTO) ODMAH JOJ JE PRIŠAO: Pogledajte tko je Zagrepčanka koja je razveselila Tomaševića!

ZET je za sve organizirao besplatan prijevoz od 18 sati pa sve do 1 sat, i to u turističkom tramvaju i izvanrednim autobusnim linijama Mimara – Gornji grad te Mažuranićev trg – Muzej suvremene umjetnosti. Besplatno će putnike prevoziti i uspinjača, u razdoblju od 18 sati do 2 sata. Na svim redovnim autobusnim i tramvajskim linijama putnici moraju imati voznu kartu.


Komentari