NOVOPEČENA MILIJUNAŠICA IZGUBILA SVIJEST! Zagrepčanka od šoka završila na podu (VIDEO)

Screenshot

Monika je isprva ležerno pratila izvlačenje, ali uzbuđenje je raslo svakim novim brojem, a onda šok. Izvukli su 5+1, a Monika je od šoka prvo zanijemila, a potom pala u nesvijest.

Mladić je svojoj djevojci, Moniki, priredio šok koji mu vjerojatno neće nikada oprostiti. Odlučio joj je smjestiti podvalu u kojoj ju je uvjerio da su dobili na lotu dva i pol milijuna kuna. U uvodu svog videa objavljenog na YouTubeu mladić objašnjava kako je snimio već emitiranu emisiju loto izvlačenja, a kako bi stvar bila što realnija pošao je uplatiti, poslovnicu Hrvatske lutrije, “novi” listić kojega je popunio sa dobitnim brojevima sa snimke. Vjerojatno je riječ o snimci dobitka iz lipnja ove godine kada je 5+1 pogođen u Zagrebu, a iznosio je baš dva i pol milijuna kuna.

Monika je isprva ležerno pratila “izvlačenje”, ali uzbuđenje je raslo svakim novim brojem, a onda šok. “Izvukli” su 5+1, a Monika je od šoka prvo zanijemila, a kada je mladić vidio da je vrag odnio šalu pokušao joj je objasniti da je riječ o skirvenoj kameri, ali bilo je prekasno. Monika je tada pala u nesvijest. Djevojka je na sreću dobro, no, sumnjamo kako je ova podvala završila dobro i za šaljivdžiju.


Komentari

loading...
-->