(VIDEO) PRVE REAKCIJE IZ STOŽERA! Rada Borić: ‘Građani su prepoznali tko se bavio lažima i podvalama, rezultat nas ne čudi’

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Prema rezultatima prve neslužbene ankete novi gradonačelnik Zagreba je Tomislav Tomašević! Čelnik platforme Možemo! dobio je 68,27% podrške Zagrepčana te za sada uvjerljivo pobjeđuje Miroslava Škoru. Vođu Domovinskog pokreta podržalo je 31,73% stanara metropole.

U stožeru Možemo! koji je i ovoga puta smješten u Muzej suvremene umjetnosti vlada pozitivna atmosfera i puštaju se stare zagrebačke pjesme. Tomašević je stigao u pratnji partnerice.

“Na ovakve rezultate mogli smo računati. No, moramo znati da su to izlazne ankete, ali s obzirom na prvi krug rezultat ovo nas ne čudi. Građani su prepoznali tko se bavio lažima i podvalama. Unatoč svemu, i dalje nas čudi Trumpvosko-Orbanova kampanja koju je vodio Škoro i napadi na civilno društvo, umjesto da je fokus bio braniti javni interes.

Škoro se posljenja dva tjedna bavio prljavom kampanjom. Mi ćemo se truditi pomoći građanima i transparentno komunicirati s njima. Gradska uprava mora biti reformirana, a vrlo brzo će se vidjeti rezultati. Želimo da svaki kvart u Zagrbeu bude centar svijeta za građane tog kvarta!”, poručila je nakon izlaznih anketa saborska zastupnica Nove ljevice Rada Borić.


Komentari