(VIDEO) Procurile snimke policijskog uhićenja heroja Trnja: ‘Nogom na vrat? Pa Tihomir se nije ni opirao!’

Foto: Facebook

Domagoj Vorberger i Tihomir Blagus dvojica su susjeda sa Trnja koji su postali heroji ovoga kvarta kada su, u vrijeme velikih poplava s petka na subotu, provalili u ustavu Kuniščak i pustili nakupljenu vodu da oteče u rijeku Savu.

Ipak, priča nije dobila očekivani scenarij. Blagus je zaradio prijavu te je priveden na policiju na ispitivanje. Kako je danas potvrdila zagrebačka policija, nije priveden zbog provale nego zato što je u alkoholiziranom stanju ometao očevid.

Svjedoci su reagirali na priopćenje policije koja tvrdi da se Blagus opirao uhićenju.

Trnjani tvrde da su mu policajci izbili mobitel iz ruke te da su bili nasilni prilikom uhićenja. Tom su prilikom napravili i grupu na Facebooku pod nazivom “Trnje – na posljednjoj liniji obrane”.

Upravo u toj grupi objavljenje su fotografije uhićenja koje potvrđuju njihove navode.

“Ovako je izgledalo uhićenje našeg Tihomira. Noga na vratu??? Zar nismo nedavno vidjeli šta se u Americi desilo zbog sličnog policijskog postupka. Važno je za napomenuti TIHOMIR SE NIJE OPIRAO UHIĆENJU, i čemu onda ovakav postupak? Čemu lisice?”, stoji u opisu slike.

Objavljena je i snimka gdje se vidi kako policajac izbija mobitel iz ruku Blagusa.

“Policija je dala izvještaj da je naš heroj Tihomir Blagus pijan vrijeđao policajce i da je zato priveden. No, objavljujemo snimku kako se sve to dogodilo i kako je to krenulo. Tihomir je snimao (na javnoj površini) policiju kako radi zapisnik zbog provale, to nije bio ni nekakav krim izvid. U jednom trenutku policajac ne dopušta snimanje i izbija i uzima Tihomiru mobitel iz ruke”, stoji u opisu videa na Facebooku.

Novi detalji o noći u kojoj je spašeno Trnje! Policija tvrdi: Muškarac nije priveden zbog provale u ustavu Kuniščak


Komentari