(VIDEO) Ovo je zaprepastilo Zagrepčane! U busu 172 strahuju da im zaslon ne razbije glavu

Foto: Ilustracija/ Goran Stanzl/PIXSELL

Putnici autobusa ZET-a koji prometuje na liniji 172, Črnomerec – Zaprešić već dva dana muku muče s neobičnim problemom koji bi mogao postati ozbiljan ako se ubrzo nešto ne promijeni.

Naime, kako nam javljaju čitatelji, u jednom autobusu ovog javnog prijevoznika, zaslon na kojem se objavljuju stanice drži se tek za jednu žicu te prijeti svima koji stoje na tom dijelu autobusa. Na snimci koju smo zaprimili vidljivo je i kako se isti nekontrolirano njiše prilikom vožnje, a kako nam je poznato, slučaj nije prijavljen ZET-u.

“Svaki dan putujem busom iz Zaprešića prema Zagrebu, zbog posla. Vožnja traje pola sata – 40 minuta i cijelo to vrijeme i ja, i svi ostali putnici, zurimo u zaslon koji visi na žici. Samo čekamo da nam padne na glavu”, govori nam Marina iz Zaprešića pa dodaje: “A znaju biti gužve i nemaš se kamo skloniti. Nikome nije jasno, nije li to nitko primijetio i zašto se to ne popravi?! Nije da će oduzeti baš tako puno vremena. Ako ništa, vozač je trebao vidjeti i prijaviti”, zaključuje.

Izvan prometa

Kako pak neslužbeno doznajemo, u ovakvim slučajevima, odnosno kvarovima, autobus bi se trebao ukloniti iz prometa.

O svemu smo dakako upit poslali ZET-u te ćemo odgovor objaviti po pristizanju.


Komentari