VIDEO: Oskara su propucali, ali je preživio! Za pronalazak počinitelja nudi se i nagrada

U Facebook grupi “Udomi njušku” osvanula je uznemirujuća objava. Ljubitelji životinja obaviješteni su o psu pronađenom u okolici Jastrebarskog, koji je bio ranjen i propucan.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Dragi svi,

ovo je pas koji je prekjučer pronađen u Malunju (okolica Jaske) u očajnom stanju.  Naime, osim kaj je imal masnice i rane po tijelu, netko je mislio da bi ga bilo zgodno uz to sve i PROPUCATI I OSTAVITI DA UGINE U MUKAMA ..
Ne znam kaj bi rekla a da ne proklinjem  jer gnjusoba koja je ovo napravila nedužnom
stvorenju ne zaslužuje nist bolje osim da krepava godinama u istim mukama kakve je nanio i ovom sirotom psu jer nemres mi bit covek i ovo napravit možeš bit jedino psihopat za prisilnu hospitalizaciju nakon dijagnoze

ajmo dalje
Oskar, ime koje bi mu voljele nadjenuti
je zbrinut u veterinarskoj stanici PC zahvaljujući ljudima koji su ga vidli, sklonili i zvali tam je dobil sve potrebno
i danas je otpeljan na dodatne pretrage i operaciju tam mu je iz kičme izvađeno ovo kaj vidite na videu za sada mu prednje noge delaju (do jučer je mogao micati samo glavom, tak da je ovo ogroman korak) ali stražnje još ne i ne znamo hoće li  i kako će i to sve skup osim hrpe pozitivne energije bilo bi idealno kada bi mu mogli naći adekvatan privremeni smještaj jer trenutno treba njegu 24/7. ako ste vi bas taj koji to može i zeli, pišite nam.

Isto tak bi idealno bilo ak bi mogli naći i počinitelja ovog zlog čina da prestane širit svoje sjeme zla jer danas je to pas sutra bu nečije dete pa bu celo selo na nogama
molim vas ukoliko imate bilo kakvu info
ko bi to mogel biti pišite  nebu se nikad saznalo da ste nam to vi rekli a napravili bute ogromnu stvar jer cete ukazati na još jednog monstruma koji slobodno sece zemljom i očigledno puca u kaj stigne.

Isto tak vas molim znam da lova pokreće svet  ja vam nemrem puno ponudit
al možda možemo svi skupa ja otvaram s 200 kn ak mi se netko još zeli pridružiti i ponuditi nekaj svojih para da nađemo počinitelja, pišite u komentare, slagali bumo nagradu na hrpu.

Za vise info možete nam se javiti u inbox ili kontaktirati sklonište u PC na broj: 0996266176”.


Komentari